Personvernerklæring
og informasjonskapsler

Personvernerklæring

Trysil Bryggeri AS

Org.nr: 916621728
E-post daglig leder: ingvar@trysilbryggeri.no
Nettside: www.trysilbryggeri.no
Image

1. Hvilke personopplysninger samler vi inn, og hvem de deles med.

1.1 Ved kjøp i vår nettbutikk

Ved bestilling i vår nettbutikk shop.trysilbryggeri.no behandler vi dine persondata i tråd som beskrevet i våre kjøpsbetingelser som du finner her.


1.2 Ved bruk av kontaktskjema

Dersom du ønsker å henvende deg til oss via vårt kontaktskjema, ber vi om ditt navn, epostadresse og telefonnummer. Opplysningene du oppgir brukes kun til å besvare den aktuelle henvendelsen.
Vi bruker ikke opplysningene du oppgir til markedsføring som telefonsalg eller utsending av epost\nyhetsbrev, og dine personopplysninger selges selvsagt ikke til tredjeparter.

2. Oppbevaring og lagring av data

 

Vi har databehandleravtaler etter gjeldende lovverk med de selskaper som lagrer persondata som vi har innhentet. Dette gjelder eksempelvis regnskapsføring og webhotell. Disse avtalene sikrer full taushetsplikt, og sikrer også at dataene oppbevares på servere innenfor EU\EØS.

3. Rettigheter, innsyn og sletting av persondata

 

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Trysil Bryggeri AS (heretter TB) har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av TB sine systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger TB ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Slike henvendelser rettes til daglig leder i Trysil Bryggeri AS.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

På vår nettside www.trysilbryggeri.no.

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Image

1. Hvilke informasjonskapsler brukes på trysilbryggeri.no?

Førsteparts informasjonskapsler

Trysilbryggeri.no er bygget på en CMS-løsning som heter Joomla. Joomla benytter seg av noen informasjonskapsler som er nødvendige for at siden skal fungere og vises optimalt. Disse informasjonskapslene slettes automatisk når lettleseren stenges.


elfsight.com og apps.elfsight.com

For å vise deg vår Instagram-feed benytter vi oss av en tredjepartsløsning som heter Elfsight.com. Disse kapslene samler ikke inn data fra deg, og slettes automatisk fra 24t til 365 dager.


weatherwidget.io

For å vise deg "dagens bryggevær" benytter vi oss av en tredjepartsløsning som heter WeatherWidget.io. Disse kapslene samler ikke inn data fra deg, og slettes automatisk fra din nettleser etter 1 time.

2. Fjerne og blokkere informasjonskapsler

Vi anbefaler deg denne artikkelen (hos nettvett) . Den viser deg hvordan du enkelt kan blokkere bruk av informasjonskapsler i de ulike nettleserene.

TRYSIL BRYGGERI

Trysil Bryggeri AS,
Storvegen 24, 2420 Trysil

Telefon: +47 984 08 769
E-post: bestilling@trysilbryggeri.com

FØLG OSS

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Les mer her.